Telesex med en kvinna.

Jag har aldrig varit med en kvinna. Egentligen aldrig tänkt på det heller, viken känsla det skulle vara.
Nu när jag svarade och hörde den mjuka varma rösten som var beslöjad av kåthet blev jag först förvånad. Sedan frågade jag vad hon ville att jag skulle göra. Hon sa; “Bara ta på mig, jag är så kåt”.

Jag berättade hur jag låg bakom henne. Hur mina styva bröstvårtor snuddade vid hennes rygg. Jag tog handen och lät fingertopparna glida uppför hennes lår. Uppför den runda höften, ner mot midjan. Jag fortsatte att stryka henne på armen. Uppför axeln, nerför skuldran. Där lyfte jag undan hennes hår och kysste henne i nacken.

Hon bad mig fortsätta och jag berättade hur min tunga fortsatte ner över hennes nyckelben, över det runda bröstet och hur jag hungrigt sög in den hårda bröstvårtan i munnen. Hon kved. Jag fortsatte ner över hennes mage förbi hennes kön och slickade henne ända ner till knäet. Där vände jag och gick uppåt. Till hennes våta hala läppar där jag stack in en tunga djupt in i henne. Jag berättade att jag stack in två fingrar i henne samtidigt som jag sög in hennes klitoris i min mun.

Jag hörde dunsen av telefonen som åkte i golvet samtidigt som hon kom i en våldsam orgasm…
Hon lade på och jag var våt, het och kände att hon tände mig så otroligt, bara genom att andas i luren!

En ny erfarenhet…