Shit happens…5

Han rättade till sina byxor, klappade mig på rumpan och försvann ut genom draperiet. Jag klädde på mig snabbt. Den trasiga klänningen låg kvar på golvet och jag lät den ligga där. Skänkte en tanke till den anställda som strax skulle komma och städa ihop, plocka upp klänningen från golvet samtidigt som hon drog efter andan då hon kände den distinkta lukten av nyknullade kön i provhytten.
När jag kom till kassan med klänningen jag skulle ha sa butiksbiträdet till sin kille att han kunde hjälpa henne att hämta de provade kläderna på klädställningen och ta dem till kassan och hänga dem på en ställning där istället där hon kunde snygga till dem och hänga tillbaks dem på morgonen.
Åh, så mannen var ingen anställd… Han var pojkvän till biträdet… Jag blev full i skratt då jag tittade på hela hennes överklass-stil. Hon skulle bara veta att jag nyss förstört en svindyr klänning och dessutom blivit påsatt av hennes kille…

Well…. shit happens….

Jag tackade högt för trevlig service då jag tog kassen från biträdet och gick mot utgången. Och jag kände på mig att den kommande festen nog skulle bli lyckad med en klänning därifrån.