Shit happens… 4

Han stod ganska tätt intill mig och plockade med dragkedjan. Han kunde inte heller få den att röra sig varken uppåt eller neråt. Så, det var den sista utvägen då han tog tag i nederkanten på klänningen och jag höjde armarna, han lyfte den trixade och fixade för att dra av den över mitt huvud och till slut gick det. Han tittade storögt på mig där jag nu stod i minimala spetstrosor och höga klackar. Först tänkte jag fråga vad f-n han höll på med men jag såg att något hade hänt frampå hans byxor. Jag strök på bulan och sade tack för hjälpen… Han tog tag runt min midja med båda händerna. Lutade sig fram och lät tungan glida från mitt nyckelben ned över bröstvårtorna som nu var stenhårda och känsliga. Han var ganska hårdhänt då han vred om mig så att jag stod med ryggen mot honom. Han drog ner mina trosor med ena handen och samtidigt drog han ner byxorna och fiskade fram sin kuk med den andra. Klockan var mycket och vi hörde plinget i dörrklockan då en efter en kund lämnade butiken. Ingen tid att förlora. Han tog saliv på sin hand, smorde in sin hårda kuk och jag lutade mig framåt. Han körde in kuken till botten med en stöt. Jag stönade högt. Jag såg hans ansikte framför mig i spegeln. Hur han blundade och var helt i extas. Det gjorde mig drypande våt och vi försökte vara tysta samtidigt som det var bråttom. Trots paniken, eller kanske just tack vare den, risken att bli upptäckta när som helst så gick det för oss båda ganska snabbt.