Shit happens…3

Då, jag stod på mina klackar och skulle dra ner dragkedjan då den fastnade. Rejält. Den kom varken upp eller ner. Jag svor högt. Jag satt fast i klänningen. Till råga på allt var det ganska långt till kassorna så ingen skulle höra om jag ropade. Det var fortfarande ganska mycket folk inne i butiken. Jag stack ut huvudet genom draperiet och såg en man stå och fixa med kläderna vid ställningen där man hängde det man provat och inte skulle köpa. Snacka om tur. En anställd som jag kunde få ögonkontakt med utan att ropa.
Pssst…. jag påkallade hans uppmärksamhet. Han kom fram till draperiet och frågade om jag behövde hjälp. Han kunde hämta någon av tjejerna… Jag slet in honom till mig. Förklarade att jag inte var blyg men satt fast. Kunde han vara så SNÄLL att befria mig från deras plagg…