Shit happens… 2

Två klänningar provade senare så hade jag nästan bestämt mig för den första. Den smet åt på de rätta ställena och helt ärligt, jag såg läcker och sexig ut i den. Men, jag kunde inte sluta titta på färgen på den oprovade klänningen. Turkos, lila och silver i en härlig mix som gjorde mina nötbruna ögon förföriskt snygga. I alla fall då jag höll upp klänningen framför mig. Så, i sista stund bestämde jag mig för att prova den också. Tittade på klockan 18:35.
Butiken stängde om 25 minuter. Jag började få panik och skyndade mig att hoppa i klänningen. Drog upp dragkedjan bak så långt jag kunde med armen bakom mig vid ryggslutet och krånglade sedan upp dragkedjan så att jag nådde den med armen bakåtsträckt över skuldran. Jag fick upp den! Hoppade i mina klackar och gick ett par steg fram och tillbaka i provhytten. Jäklar. Jag ville verkligen ha båda klänningarna. De satt som gjutna. Gjorde ett snabbt överslag i huvudet och insåg att kreditkortet skulle blöda om jag köpte dem. Men, en av dem skulle gå. Här fick man prioritera…