Pirr i hela kroppen

Jag tänker på Honom. Han som kommer då och då och ger mig sex. Det pirrar i hela kroppen och i stället för en höstdepression har jag nu en höstpassion…
Jag vet aldrig när han har tid. Lust vet jag finns men tiden är det sämre med.  Det är lite sugigt att jag inte kan skicka ett mess och be honom komma och komma in i mig…för att komma i mig (😉). Det är bara han som styr.

Trots att jag verkligen inte haft tid ett par ggr så har han ändå övertalat mig. Vilket inte krävts mycket. Ett ”please och en ledsen emoji” är det som brukar få mig att ändra mig. Då tänker jag på hans famn, hans doft och hur hans känns inne i mig…

Men, nu på senaste tiden, sedan senaste besöket för tre dagar sedan så känner jag ett pirr i magen som gör mig lite orolig. Börjar jag få känslor för honom?

I så fall är allt förstört för vi kom överens från början. Bara mys. Ingen vardag. Och det var precis vad jag ville ha av honom. Då…..

….fortsättning följer…..