Min kompis pappa

Jag var 20 då. Min bästa kompis pappa var väldigt ung, snygg och otroligt sexig. Vi brukade titta på varandra med långa heta blickar då min kompis inte såg. Hon skulle ha dödat mig om hon kunnat läsa mina tankar. En kväll skulle vi dricka några öl och ta en bastu jag och min väninna. Vi satt helt nakna i bastun då hennes pappa kom in med en handduk runt höften. Min kompis skrek att han var helt dum i huvudet och skylde sig med handduken. Jag satt kvar utan handduk, tönkte att det var nu eller aldrig. Hennes pappa satte sig på bänken högst upp där det var varmast. Där satt jag också men min kompis blev illamående av för mycket värme så hon satt längst ner. Med ryggen mot oss.

Hennes pappa tittade på min kropp utan att dölja sitt leende. Han höjde sin ölflaska till en skål och jag svarade med att göra det samma. Han satt stilla en stund och sträckte sedan ut sin hand och strök mig på armen med fingertopparna. Mina bröstvårtor styvnade direkt av hans lätta beröring och han log. Jag såg på hans handduk att han började få stånd, den rörde sig under handduken och han lade armen för så hans dotter inte skulle se om hon vände sig om. Jag slickade mina torra heta läppar, ville så gärna slita bort handduken, stoppa kuken i munnen och suga honom.

Efter bara en liten stund sade min kompis att det var för varmt för henne. Hon skulle gå och ta ett dopp i sjön nedanför bastun. “Kommer du med” frågade hon. Jag svarade att jag bara skulle dricka ur ölen och sedan komma ut.

Direkt dörren stängdes bakom henne slet hennes pappa av sig handduken och hans stora hårda kuk stod rätt upp. Han tog tag i min arm och drog mig till sig. Jag ställde mig bredbent med en fot på var sida om hans fötter och han förde in kuken i min väntande och längtade våta fitta. Då jag satte mig ner hade jag ryggen mot hans bröst. Han lyfte mig upp och ner och kom nästan direkt i mig med höga härliga stön. Min fitta fylldes av hans härliga sperma och sedan drog han sig ur. Han satte mig ner på bänken och försvann med huvudet ner mellan mina ben. Jag var livrädd att min kompis skulle komma tillbaka men han slickade mig så skönt att inget hade kunnat bryta det vi gjorde. Samtidigt som jag fick orgasm stoppade han in två fingrar djupt in i mig.

Det var det bästa bastubadet jag någonsin haft!