Att inte behöva köpa grisen i säcken. 2000-talets dejting.

I dagens datorstyrda värld där även dejting är en självklar online-grej så behöver man som kvinna verkligen inte köpa grisen i säcken. 😉

Jag är med på en dejtingsida och män är verkligen generösa med foton på sina intimare delar.

Min första upplevelse ang. detta var en skitsnygg kille som lämnade ett avtryck av intresse. Jag svarade ”Hejsan på hans ”Hej” och sedan tog det inte mer än kanske 10 meningar innan en bild på ett praktfullt stånd kom i chatten. Jag vet att jag blev chockad, men tyckte samtidigt att det var mycket spännande och jag kände mig utvald. Speciell. Hade ju ingen aning då att jag tre månader senare skulle ha ca 60 foton på olika stående kukar. Små, stora, raka, sneda, vita, bruna, svarta och stående i alla olika tänkbara grader. Men gemensamt att alla ville hitta en våt och varm kvinna att vara i för en kortare eller längre period. Tillbehörens ”ägare” alltså de berörda männen pendlade mellan 21-70 års ålder. Inte illa för en 48 årig kvinna som trodde sitt sexliv var över då skilsmässan var ett faktum. Det var ju istället NU sexlivet tog fart.

Så, ”speciellt utvald”? Nej, snarare vardagsmat. Här köper man inte grisen i säcken längre utan vill du ligga kan du numera alltså välja helt efter tycke och smak. Innan du ens ibland tagit första kontakten, jo det är sant. Ibland kommer ett första hej med en ”dickpic” inkluderad.